top of page

Lijst met toeristische content voor schooljaar '24-'25 geüpdatet

Voor schooljaar 2024-2025 beschikken meer dan 25 toeristische opleidingen in Nederland en België, die onder white label met de e-learningportal van The ETraining Company werken, over ruim 230 online trainingen over landen, regio's, steden en reisproducten. Dit jaar is het aanbod in de portals aanzienlijk uitgebreid. Via deze blogpagina en de driemaandelijkse nieuwsletter houden wij u op de hoogte over de nieuwste trainingen en aanvullende tools.


De volledige lijst met de trainingen en modules voor schooljaar 2024-2025 (ruim 230 trainingen!) vindt u hier.



In de afgelopen maanden zijn nieuwe trainingen over verschillende Nederlandse steden en provincies toegevoegd (zoals de Hanzesteden en Zuid-Oost Friesland). Daarnaast zijn er nieuwe modules beschikbaar over Duitsland (o.a. Bremen), Portugal (o.a. Évora), Thailand (Bangkok) en diverse deelstaten in Maleisië. Ook werd het aanbod Spanje uitgebreid (0.a. met de regio Galicië inclusief de bekende stad Santiago de Compostella). Docenten vinden in hun portal bovendien diverse nieuwe product-trainingen (waaronder nieuwe airline-trainingen en een interessante leermodule over de Customer Journey) voor hun studenten.


Veel nieuwe modules online

De afgelopen maanden is het aanbod van de scholen voor schooljaar 24-25 met veel nieuwe content uitgebreid. Hieronder geven we een korte impressie van enkele interessante nieuwe modules:


Nieuwe module Zuid oost Friesland

Regio Zuidoost Friesland noemen we ook wel Het Andere Friesland. 'Anders' omdat dit deel van Friesland veel moois te bieden heeft. Met 3 nationale parken, een nationaal landschap, knusse dorpjes en veelzijdige plaatsen als Drachten en Heerenveen is het een uitstekend gebied ook om te wandelen, fietsen en varen.


Nieuwe module Galicië - Spanje

De noordelijke Spaanse regio 'Galicië' biedt een ongerepte natuur, is een bekend pelgrimsoord en heeft een ongekend gastronomisch aanbod zeker op gebied van vis en schaaldieren: Galicië is een passende bestemming voor de meest uiteenlopende bezoekers. Naast charmante vissersdorpjes aan de kust en kleine pareltjes in het binnenland telt Galicië verschillende mooie steden. waaronder het wereldberoemde Santiago de Compostella. Daarnaast staat de regio bekend om haar ruige kusten, uitgestrekte bossen en groene beboste valleien.


Nieuwe module Vietnam airlines

Vietnam Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Vietnam en werd in 1995 opgericht. Het heeft een uitgebreid netwerk met meer dan 100 routes naar 21 binnenlandse en 29 internationale bestemmingen en is sinds 2010 lid van de SkyTeam alliantie, waartoe ook KLM behoort. Vietnam Airlines beschikt over een van de jongste en modernste vloten in Azië, met Boeing 787 Dreamliners, Airbus A350-900 XWB's en Airbus A321neo's.

Comments


bottom of page